SCROLL DOWN
Sobre aeris

TRACTAMENTS AVANÇATS D’AIGÜES I GASOS RESIDUALS

AERIS és una spin-off de la Universitat Autònoma de Barcelona constituïda per experts del grup de recerca GENOCOV amb la voluntat d’ajudar a indústries i entitats públiques a millorar la qualitat ambiental de les seves emissions.

A més del desenvolupament de tecnologies “claus en mà” per al tractament d’aigües i gasos contaminats, AERIS porta a terme una important tasca investigadora. Des de 2015 AERIS ostenta el segell de PIME Innovadora del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

http://aeris.es/wp-content/uploads/2016/10/about-aeris-1.jpg

Primera conversió de rentadors químics en biofiltres percoladors realitzada a Espanya.

  • TRACTAMENT D’AIGÜES

    AERIS disposa de sistemes validats per al tractament d’altes càrregues de DQO i nutrients, així com d’aigües industrials amb color o compostos recalcitrants, buscant sempre la seva reutilització.
  • TRACTAMENT DE GASOS

    Els bioreactors desenvolupats per AERIS permeten l’eliminació total d’olors i COVs en efluents gasosos amb un cost operacional mínim i gran durabilitat.
  • DESSULFURACIÓ DE BIOGÀS

    Amb els bioreactors de AERIS s’arriben a aconseguir eficàcies d’eliminació de H2S superiors al 99%. Aquests sistemes no requereixen de l’aportació de productes químics ni acumulen sofre elemental.
ELS NOSTRES SERVEIS

SOLUCIONS AMBIENTALS A LA SEVA MIDA

La nostra activitat incorpora la valoració de la problemàtica ambiental específica del client, integrant el disseny, la construcció “claus en mà” i l’operació de sistemes biològics i/o físic-químics per al tractament d’efluents.

AERIS Tecnologías Ambientales S.L

Carrer Santa Rosa 38 local
(08290) Cerdanyola del Vallès. Barcelona, Espanya

¡Contacta’ns!

(+34) 93 140 0204