Skip to content

Plantes pilot per a R+D+I

 

Plantes pilot per a R+D+I

La gran experiència en R+D d’AERIS ens permet dissenyar i desenvolupar fins a l’entrega “claus en mà” plantes pilot d’investigació per molt diverses aplicacions. Tots aquests sistemes es dissenyen d’acord amb els requisits específics de cada client, i són completament modificables en funció de les seves necessitats.

AERIS ha desenvolupat aliances estratègiques amb nombrosos professionals de molts diferents sectors productius, el que permet oferir equips planament operatius a un cost mínim. Les plantes inclouen totes les connexions, sensorització i programació requerida per un funcionament robust i eficaç.

Així, el client obté a un preu molt competitiu una planta pilot co-dissenyada per ell mateix, amb un assessorament continu d’AERIS i amb una estructura altament modificable.

AERIS disposa, a més a més, d’una sèrie de plantes pilot pròpies per R+D, vàlides per diferents aplicacions mediambientals, a disposició dels seus clients. El lloguer d’aquestes plantes pot complementar-se  amb la contractació de l’assessoria, manteniment durant l’operació i inclús mostreig, anàlisis i col·laboració en el desenvolupament del projecte d’investigació per part d’AERIS.

Vol parlar del seu projecte?

logo-aeris

AERIS Tecnologías Ambientales S.L

Web diseñada y desarrollada por Solatec Informàtica
 
Logo-digitalizadores-creditsweb

 «Página Web financiada por la Unión Europea-Next Generation EU»

logo-aeris

AERIS Tecnologías Ambientales S.L

Web diseñada y desarrollada por Solatec Informàtica
Logo-digitalizadores-creditsweb
Ves al contingut