SCROLL DOWN
 

Iniciada l'activitat de AERIS en el Projecte H2020 HYDROUSA

AERIS participa en el Projecte HYDROUSA, liderat per NTUA (Atenes, Grècia), dissenyant i construint un sistema UASB de digestió anaeròbia.

Des de juliol de 2018, i durant els 54 mesos següents, AERIS col·laborarà amb altres 25 entitats d’Europa i Àfrica en el marc del projecte HYDROUSA, finançat dins del Programa H2020 i amb un cost total de 12 milions d’euros.

HYDROUSA pretene desenvolupar solucions innovadores, regeneratives i circulars per gestionar les aigües (de pluja, subterrànies, residuals i altres) i els nutrients en zones costaneres mediterrànies. Aquestes solucions permetran un major reciclatge i menors costos d’operació, produint energia neta, donant noves solucions als problemes a què s’enfronta l’agricultura local i impulsant les economies de les zones sota estudi.

AERIS participarà dissenyant, construint i col·laborant en l’operació d’un sistema innovador per a la digestió anaeròbia d’aigües residuals basat en un reactor UASB. Aquest equip es testarà en una EDAR real localitzada a l’illa de Lesbos (Grècia). El biogàs produït en el reactor es depurarà, comprimirà i s’utilitzarà en un vehicle a la mateixa illa. Anirem actualitzant notícies sobre HYDROUSA al nostre twitter (@AerisTec). T’animem a que ens segueixis!

AERIS Tecnologías Ambientales S.L

Carrer Santa Rosa 38 local
(08290) Cerdanyola del Vallès. Barcelona, Espanya

¡Contacta’ns!

(+34) 93 140 0204